Van het LiefZijn met merendeels goede doelen naar L I E F Z I J N mét betekenis. Vorig jaar zei ik, Karin Siebring, dat er ooit iets op de markt komt waardoor een breder publiek kennis gaat maken met LIEF ZIJN 🐞™️

Al jaren ben ik bezig met edelstenen. Vroeger op de boerderij was het alleen maar met veldkeien, vuurstenen en uh bakstenen kleine kunstwerkjes maken, pas later kwam ik bewust in contact met edelstenen. De betekenis achter de steen interesseerde mij altijd al wel maar echt geloven in de betekenis deed ik er niet in.. al snel noemde ik dat dan “zweefteef gedrag”.. Eigenlijk vond ik het gewoon lastig mij open te stellen voor dit soort energiën. Begin 2000 kocht ik zelf regelmatig stenen, vooral voor anderen.

Begin 2022 begon de échte verbinding tussen LIEFZIJN en edelstenen en kocht ik, via een veiling, mega veel stenen voor mijzelf. Rozenkwarts was meteen de eerste treffende steen. Grote ruwe brokken rozenkwarts (ik had niet zoveel met de kleur steen, zo zacht lief en meisjesachtig.. maar ik kocht ze, zag ze en was meteen verliefd) Ikzelf had in diezelfde tijd een functionele neurologische stoornis opgelopen (FNS). Ik ging mijzelf toen omringen met edelstenen, dit gaf mij de nodige kracht, rust, energie, balans, liefde en hielp mij om te aarden, om naar mijn pure ik te gaan en vanuit daar weer te bouwen. Deze woorden zijn dan ook erg belangrijk, zo belangrijk dat ik ze heb omgezet in 6 tastbare armbanden, waarvan de edelstenen de werking hebben die past bij deze 6 woorden. Er komen 7 verschillende armbanden op de markt, de zevende is een elk jaargetijde wisselende armband die “by Ka” heet. Ze zijn allen door mij ontworpen en zijn allen geschikt voor elk mens. Ik deel graag met iedereen deze werking, woorden, verbinding. Liefzijn voor jezelf en lief zijn voor elkaar. Oh zo belangrijk. Vanaf wanneer de armbanden in de winkel liggen wordt nog bekend gemaakt, evenals de designs en welke locaties je de LIEFZIJN mét betekenis kan kopen. Momenteel wordt er enthousiast gewerkt dat de basis 99,9% staat. Super belangrijk en ook echt niet easypeasy. Ik ben immers maar een dame van bijna 40 en run meerdere bedrijven. Dit LIEFZIJN gebeuren komt uit mijn ziel, mijn hele lijf zegt JA tegen deze armbanden en ik omarm alle stapjes die ik in deze maak. Ik neem, maak en pak de tijd, en ach.. ik heb t nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

Volg de socials voor updates over LIEFZIJN mét betekenis

Ps. Wat is voor jou de betekenis van Lief zijn? Gaaf die in eerste plaats over jezelf of voor een ander?